Kollegan ska ta mammaledigt

Jag har en kvinnlig kollega, som snart kommer gå på mammaledighet. Hon och hennes man har i många år kämpat för att bli gravida och det är något hon har varit mycket öppen med här på jobbet. Att bli gravid är ju inte lika lätt som en matematisk formel, i alla fall inte för alla! Hon har jobbat hela tiden under sin graviditet och hennes mage har blivit större och större. Ändå har hon hela tiden haft superfina kläder på sig. Hon berättade det att hon köper gravidkläder på Love Milk, som är en webbutik på nätet. De har tydligen både mammakläder och amningskläder.

Bra det blir fler elever

Ju fler som blir gravida, desto fler barn får vi till skolan, som elever när de kommer upp i den åldern. Det är ju bra, kanske nåt av dem blir ett mattegeni. Matte är ju ett ämne som man antingen gillar, eller hatar så att säga. Men jag försöker få alla barn intresserade av att lära sig matte. Det är i det som det ligger tror jag. Kan man räkna, då gillar man det!

Ni som ska få barn

Om det även är så att någon av er som läser är gravida, så sa min kollega att jag ska skriva och rekommendera Love Milk. Det är bra kläder, bekväma, snygga och bra priser på dem med. Så nu vet ni det, vart ni kan köpa fina mammakläder!

13 Mar 2019