Bra skåp i lärarrummet

Även om man som lärare tillbringar den mesta tiden med sina elever, i klassrummet, så har vi även ett lärarrum där vi alla kan dra oss tillbaka. Det är ett gemensamt utrymme för alla lärare, som fungerar lite som ett allt i allo rum, med omklädning, fika och att umgås med varandra. Vi har så klart även egna kontor, men i vårt lärarum, det är där vi har dels klädskåp, dels skåp med material. Nyligen bytte de ut till nya klädskåp här och det var välbehövligt. De som funnits tidigare, har säkert suttit uppe i 20 år eller mer. 

Viktigt kunna ha en plats för alla saker

Ett klädskåp för oss alla, alltså varsitt är rätt viktigt. Ett tag fick vi dela med varandra och det är väl inte det mest optimala. Det är inte fel att kunna ha ett helt skåp för sig själv, så att man kan lägga in även värdesaker om man vill. Nu tror jag inte andra lärare skulle ta dem, men ändå.

Skåp för alla elever

Även våra elever har varsitt skåp. Dessa är placerade ute i korridorerna. De har genom åren blivit bättre de med. För många år sedan, var det små, träskåp, där de knappt fick plats med mer än bara sina böcker. Nu har skolan satsat på större klädskåp i metall, så att även våra elever kan hänga av sig jackan och annat i sina skåp. Det är ju nästan ett måste att kunna få göra det. 

14 May 2018